Ukraina Kharkiv 10.7-12.7 2020 kiertonäyttely

Tiedoksi :

ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU  21. helmikuuta asti.

 

Mikäli osallistujia on vähintään 5, toimitamme teokset yhteispostina Suomesta, joten voitte lähettää akvarellin suoraan heti: Aulikki Nukala, Mikael Lybeckinkatu 4 A 8 00250 Helsinki.

Jurytyksen jälkeeen lisätietoja tällä sivulla edelleen.

 

IWS UKRAINA -PUOLA " Our Wondeful World "
Kiertonäyttely Kharkiv, Lviv, Wroclaw, Lublin, Palac Lucja

Osallistua voi kahdella eri tavalla:
1. katalogi+näyttely ym. ( osall.maksu 88 eur)
2. katalogi (45 eur).
Osallistumismaksu vain, jos on hyväksytty. Ks. engl. tiedote

Lähetä digikuvaehdotus teoksesta, jonka koko on 38x56cm vertikaali tai horisontaali. Aihe vapaa. Yli 18 vuotiaille. Alkuperäinen akvarelli ei saa olla kopioitu toisen teoksesta, vähintään 90 % vesiväriä, digikuvan on vastattava alkuperäistä kuvaa, vain yksi teosehdotus/taiteilija. Malauksen reunat siistit.
Teokset valitaan eri kategorioihin:
1. maisema/ kaupunkinäkymä
2. ihmiset/muotokuva
3. eläinaiheet,
Digikuvan koko vähintään 3 Mb ei yli 7 Mb, resoluutio vähintään 300 DPI

Ilmoittautuminen ja digikuvan lähetys viimeistään 31.1. 2020
Hyväksytyt 10.2. mennessä
Osallistumismaksu 15.3 mennessä (tiedot lähetetään hyväksytyille myöhemmin)
Originaalin lähetys 30.4 mennessä.

Ilmoittautumiskaavake ja alkuperäiset tiedot löytyvät:  http://owworld.eu/ Mene välilehdelle “Application form”ja täytä kentät. Lähetä digitaalisen kuvaehdotuksen kanssa vaadittuine tietoineen ITSENÄISESTI.


Lähetä kuvan tekstitietona:
MAA_TAITEILIJAN NIMI_TEOSNIMI_TEOSKOKO jpg ( teos maalattu v.2016 jälkeen ).
Näyttelyyn kuuluu kilpailu: Voittajat kerrotaan maaliskuussa 2020.
Festivaali Kharkiv 10.7-12.7 20120 Muiden kaupunkien näyttelyt ilmoitetaan myöhemmin.

 Seuraavassa vielä kertausta edellä olevasta.
Lisäksi on tiedossa koko tapahtuman ohjelma eri kaupungeissa, joka näkyy kaupunkien esittelysivuilla.
Mikäli saamme kiinnostuneita riittävästi mukaan, järjestämme yhteisen matkan ja osallistumismaksukin on edullisempi.

 

Tässä vielä uusi viesti Ukrainasta:

Meillä on ilo kutsua sinut osallistumaan toiseen kansainväliseen akvarellitaidebiennaaliin - "Wonderful World".

Vuodeksi 2020 päätimme yhdistää kansainvälisen yhdistyksen kahden osaston ponnistelut ja luoda yhteishankkeen, josta tulee symboli ystävällisistä suhteista akvarellitaiteilijoiden välillä ympäri maailmaa. Kansainvälinen akvarelliyhdistys Ukraina, yhdessä Kansainvälisen akvarelliseura Puolan kanssa, esittelee projektin "Wonderful World II".

Taiteilijan tehtävänä on tuoda kauneutta tähän maailmaan, sopusoinnussa luonnon kanssa ja keskenään.

Kutsumme sinut jakamaan työsi ja muistuttamaan kaikkia katsojia ja näytteilleasettajia siitä, kuinka kaunis maailma on.

 Vuonna 2020 näyttely ja festivaali toimivat ART-kiertueena, joka pidetään useissa kaupungeissa Ukrainassa ja Puolassa. Nimittäin: Kharkiv, Lviv, Lublin ( Wroclaw ja Palac Lucja mukana alla).

Kharkivissa järjestetään kansainvälinen festivaali osana näyttelykierrosta. Festivaalin aikana osallistujat voivat vierailla Feldman Ecoparkissa (Kharkiv).

Lvivissä osallistujat näkevät ukrainalaisten taiteilijoiden taitoja näyttelyn avajaisten, IWS Ukrainan johtajan Galyna Otchychin mestarikurssin ja kävelymatkan myötä vanhan kaupungin akvarellin mestarin kanssa.

Lublinissa järjestetään näyttelyn avajaistilaisuuksia, puolalaisten ja ukrainalaisten akvarellien käsityötaitoja, sekä Mieczysław Malawskin mestarikurssi.

 Osallistumissäännöt: - Näyttelyyn voi osallistua taiteilijoita ympäri maailmaa, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita.

Teosten edelleenlähetys eri kaupunkeihin sisältyy osallistumiskustannuksiin, ja sen maksavat järjestäjät. -

Teoksia ei myydä näyttelyn aikana. Jos potentiaaliset ostajat kuitenkin osoittavat kiinnostusta, järjestäjät ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä taiteilijaan myyntiehtojen määrittämiseksi. Järjestäjät veloittavat 25%: n hinnan myyntihinnasta.

ÄLÄ kirjoita hintaa teokseesi! -

Näyttelyyn osallistuu vain yksi koko- 56x38 cm. Pystysuuntainen tai vaakasuuntainen ja jokainen osallistuja voi lähettää vain yhden teoksen. - Valokuvien lähetettyjen teosten on vastattava näyttelyyn tosiasiallisesti toimitettuja teoksia. - Teoksia lähettäessään kaikki taiteilijat ovat yhtä mieltä siitä, että heidän töitään voidaan käyttää näyttelyn ja festivaalin mainostarkoituksiin.

- Teoksen digitaalinen kuva jpg (JPG) -muodossa, kooltaan vähintään 3 MB, mutta enintään 7 MB, resoluutiolla vähintään 300 DPI, ja hakemuslomakkeen on lähetettävä linkillä http: //owworld.eu/ -välilehti ”Hakulomake”. HUOMIO! Kuvia teoksista, jotka eivät täytä järjestäjien vaatimuksia, ei hyväksytä.

- Kuvan tiedostonimi muodossa MAA_ NIMI_ TEOSNIMI_KOKO cm jpg.

Palkinnot ja palkinnot - Palkinnot ja erilaiset ART-yhteistyökumppaneiden lahjoja sekä erikoispalkintoja näyttelyn avajaisissa.

- Palkinnot jaetaan useissa akvarellikategorioissa: -

Maisema \ kaupunkikuva - muotokuva \ esittävä - Animalistic -

Voittajille, jotka eivät ole läsnä avajaisissa, ilmoitetaan sähköpostitse.

Tuomaristo valitsee teoksesta digitaalikuvat. Kaikkien luokkien voittajat julkistetaan maaliskuussa 2020.

Kaikki tuomarien päätökset ovat lopullisia.

Festivaalin päivämäärä ja näyttelyn avaaminen Kharkivissa:

10. heinäkuuta - 12. heinäkuuta 2020

 Hakemuksen jättäminen:

1. marraskuuta 2019 - 31. tammikuuta  2020

Ilmoitus osallistumista varten valittujen töiden valinnasta: 10. helmikuuta 2020 Osallistumismaksu: 15. maaliskuuta 2020 asti

Alkuperäisten teosten lähettäminen: 30. huhtikuuta 2020 asti.

Maksu osallistumisesta ja alkuperäisten akvarelliteosten lähettämisestä suoritetaan erikseen tai osallistuvan maan IWS: n johtajan kautta.

Osallistumisen kustannukset: Maksa osallistumisesta on välttämätöntä vain, jos työsi on valittu näyttelyyn ja kun osallistujaluettelo on julkistettu!

 

1. Näyttely + katalogi-muodossa osallistumisen kustannukset sisältävät: - osallistuminen näyttelyyn ainakin yhdessä näyttelykiertueen kaupungissa on taattu Kharkiv *

- kehystys; - luettelo; - todistus - Osallistuminen Kharkivin akvarellitaiteen festivaalin 3 päivän ohjelmaan ja osallistuminen kaikkiin muihin kaupunkeihin liittyviin aktiviteetteihin. - osallistuminen kaikkiin demo-mestarikursseihin   - osallistuminen ART-kumppaneidemme palkintoihin; - teosten kuljetus osana näyttelykierrosta; - teosten palautuslähetys. Kaikkien näytteilleasettajien teokset ovat Kharkivissä AVEC-galleriassa.

Muodossa “Näyttely + katalogi” IWS-jäsenille tai hakeessasi maasi IWS-johtajien kautta - 80 euroa. Henkilökohtainen osallistuminen - 88 euroa.

Jos valitsemme työsi osallistumaan useisiin kiertueen kaupunkeihin, lisämaksua ei veloiteta.

 

2. Muodossa "Katalogi" IWS: n jäsenille henkilökohtainen hakemus on 45 euroa, kun haet maasi IWS-johtajan kautta. 

"Luettelo" -muotoon osallistumisen kustannukset sisältävät: - luettelo; - todistus - osallistuminen ART-kumppaneidemme palkintoarvoon;

Alkuperäisten teosten lähettämisen postiosoite, kaikki tiedot osallistumisen maksamisesta sekä kaikki lisäohjeet lähettämistä varten toimitetaan lisäksi valinnan tulosten ilmoittamisen jälkeen kaikille valituille osallistujille ja maiden johtajille.

Näyttelyn järjestäjät eivät ole vastuussa teoksen vahingoista toimituksen aikana järjestäjämaahan. Suosittelemme, että vakuutat työsi.

Teosten palautus 1. lokakuuta - 31. joulukuuta 2020.

Järjestäjät pidättävät oikeuden tehdä muutoksia näyttelykierroksen ohjelmaan. Muutoksista kaikki tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikki näyttelyä koskevat kysymykset on lähetettävä tapahtuman viralliselle sivulle: http://owworld.eu/, tai sähköposti: ukrainekharkiv2020@gmail.com

IWS Puolan johtaja - Julia Kochetova IWS Ukrainan johtaja - Galyna Otchych

Do not miss dear friends! To participate in the tour, follow the link and fill out the Application Form.
http://owworld.eu/